Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeDrankgeschenkenBelvedere Vodka 70 cl

Vodka kado: Belvedere Vodka 70 cl

DrankgeschenkBelvedere Vodka 70 cl

Volgens kenners en liefhebbers is dit één van de beste Vodka's ter wereld. Belvedere Vodka wordt 100% gemaakt van rogge wat hem zijn unieke en verfijnde smaak geeft. Natuurlijk wordt ook dit drank kado verpakt in ons wel bekende handelsmerk: Een mooi houten kistje en voor de extra veiligheid tijdens het transport door heel Nederland een kartonnen omdoos.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 49,95incl. BTW

Belvedere

Volgens kenners en liefhebbers is dit één van de beste Vodka's ter wereld. Belvedere Vodka wordt 100% gemaakt van rogge wat hem zijn unieke en verfijnde smaak geeft.

Over Belverdere Vodka

Belvedere Vodka is afkomstig uit het kleine stadje Zyrardow in de Mazovian vlakte ten westen van Warschau, Polen. De Vodka  is handgemaakt in kleine series in superieure kwaliteit, als er ook maar één kleine oneffenheid is wordt de hele partij afgekeurd. Belvedere Vodka wordt vier keer gedistilleerd, het optimale aantal voor het verbeteren van zijn unieke, subtiele karakter. Deze exclusieve vodka is overladen met prijzen en is één van de beste vodka's ter wereld.

Smaak

Deze Vodka heeft intense aroma's van vanille waarbij geen scherpe alcohollucht in te herkennen is zoals dat wel vaak bij andere vodka's het geval is. De aroma's passen op een superieure wijze bij het smakenpalet, een palet dat zacht van aard is met aantrekkelijke, en delicate, hints van ondermeer rogge en vanille.

De afdronk, waar het merk ook zo populair om is geworden, maakt het geheel af; fluweelzacht en lang van duur. Heerlijk!

Een zeer geschikt Vodka kado. Dit Vodka kado: Belvedere Vodka 70 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

 
 
Naar boven