Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeChampagne kado's

Champagne Kado's & Geschenken bezorgen

Champagne is een mousserende wijn, die wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied, la Champagne, in Frankrijk. Alléén wijn uit deze streek mag champagne genoemd worden. Witte champagne is het bekendste, maar ook Rosé champagne is een volwaardige champagne. Bij De Slijterij aan Huis kunt u Champagne Kado's en Champagne geschenken online bestellen van o.a. Moët & Chandon, Piper Heidsieck en Veuve Clicquot.

Champagne wordt gemaakt via de méthode traditionelle

Mousserende wijnen zijn wijnen die koolzuur bevatten. Daardoor ontstaan er frisse bubbels in de wijn. Champagne wordt gemaakt via de Méthode traditionelle of Méthode classique, waarbij de 2e gisting plaatsvindt in de afgesloten fles. Champagne is een heerlijke drank die eigenlijk op elk moment van de dag gedronken kan worden en vooral ook als aperitief zeer geschikt is.

De chardonnay druif is één van de meest veelzijdige witte druivensoorten

Deze kwaliteitsdruif komt oorspronkelijk uit de Bourgogne in Frankrijk. Het is een vroegrijpe druif die geen hoge eisen stelt aan klimaat en bodem, en daarom in alle windstreken verbouwd wordt. De chardonnay levert droge witte wijnen die variëren van licht en sappig tot vol en aromatisch. Het is één van de drie toegestane druiven die gebruikt worden als basis van delicate mousserende wijnen als Champagne.

Tijd voor Champagne! Een mousserende wijn is gemaakt om iets mee te vieren

Een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag van een vriendin, een jubileum van een collega of een neef die u succes wilt wensen bij zijn nieuwe baan zijn bijzondere champagne momenten. Maak uw champagne kado nog specialer en voeg daarbij een GRATIS kaartje toe met een persoonlijke boodschap. Een kaartje geeft uw bubbels geschenk een persoonlijke touch!

Heeft u iets te vieren? Kijk dan even rond in onze online wijnshop of er voor u de juiste fles mousserende wijn tussen staat. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze, neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven