Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeCava kado's

Cava kado's & Cava geschenken

Spanje staat bekend om hun mooie mousserende cava's. De meeste mousserende wijnen zijn wit, maar er zijn ook mousserende rosé en rode wijnen met een smaak die varieert van droog tot zoet. Bij De Slijterij aan Huis hebben wij een aantal heerlijke Spaanse Freixenet Cava's voor u geselecteerd. Deze Spaanse mousserende Cava zijn uitermate geschikt om als kado of geschenk te versturen naar vrienden, relaties en familieleden. Cava wordt net als champagne bereid volgens de méthode traditionelle. De 2e gisting op fles vormt daarbij een essentieel element. Hierdoor ontstaan de heerlijke bubbels in de Cava.

Spaanse mousserende wijn Freixenet

Freixenet Cava is een Spaanse mousserende wijn. Freixenet is gevestigd in Sant Sadurní d'Anoia in Catalonië. Freixenet is één van de grootste cava-producenten, met wereldwijd vestigingen. Freixenet cava's worden hoofdzakelijk gemaakt uit Macabeo, Parellada, Xarel-lo- en ook Chardonnay-druiven.

Een lekker cava cadeau geven?

Verras iemand met een heerlijke fles cava in een mooie kado verpakking. Wanneer u uw cava kado bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u of de ontvanger deze de volgende dag al in huis. Als u graag vooruit wilt plannen, bestel dan het cava kado eenvoudig en ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw cava kado wordt bezorgd. Zo bent u nooit te laat, want wij zorgen voor de rest.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven