Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeValentijnsdag

Een Valentijn cadeau om samen van te genieten

Bij de Slijterij aan huis begrijpen wij natuurlijk heel goed dat u Valentijn samen wilt vieren met de persoon waar u het meest om geeft. Een wijnpakket is daarom ook perfect om ’s avonds bij het kaarslicht te schenken, zodat u er samen van kan genieten.

De Slijterij aan huis zorgt er daarom natuurlijk ook voor dat uw cadeau voor Valentijn mooi opgemaakt bij uw geliefde terecht komt. Het gekozen wijngeschenk word namelijk samen met de optionele persoonlijke boodschap in een mooi houten wijnkistje verpakt. Hierdoor komt uw cadeau voor Valentijn wel erg romantisch over bij de gelukkige persoon.

Laten bezorgen

Op Valentijn is het natuurlijk ook mogelijk om door ons een geschenk te laten bezorgen. Dit is natuurlijk een ideale optie om uw geliefde zo goed mogelijk te verrassen. Uiteraard kan u elk Geschenkkistjes wijn ook gewoon bij uw thuis laten bezorgen zodat u het persoonlijk kan geven. Het vinden van een cadeau voor Valentijn wordt zo wel heel erg makkelijk voor u gemaakt!

Cadeau voor Valentijnsdag

Voor Valentijn verrast u uw geliefde natuurlijk het liefst op een speciale manier. Bij Wijnpakketten Kopen hebben wij een groot assortiment van verschillende wijnen om tijdens Valentijn te openen. Bij elk wijnpakket kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen om zo uw gevoelens te uiten op deze bijzondere dag.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven