Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sLa Gioiosa - Rosato Frizzante

1 vaks prosecco kado: La Gioiosa - Rosato Frizzante

1 vaks prosecco kadoLa Gioiosa - Rosato Frizzante

Een heerlijk glas! Deze Frizzante is prachtig roze van kleur en heeft een fijne lichte mousse. De geur is fris met elementen van aardbei, frambozen, peersnoepjes en cassis.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 14,95incl. BTW

Een heerlijk glas! Deze Frizzante is prachtig roze van kleur en heeft een fijne lichte mousse. De geur is fris met elementen van aardbei, frambozen, peersnoepjes en cassis. De smaak is heel fruitig, sappig, zacht en lekker mild.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Half mousserende wijn

Kleur

Prachtig roze van kleur

Druif 

Raboso en andere locale varianten

Smaak 

Fris rosé met kleine belletjes, fruitig, sappig, zacht en lekker mild

Serveren 

Deze lichte mousse met een frisse stijl is bijzonder plezierig aperitief en bij salades, vis, gevogelte, wit & rood vlees en kaas. Zo jong mogelijk drinken en gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C.

Over de wijnstreek

Italië is een wijnland bij uitstek, van het hoge noorden tot in het diepe zuiden. De Dolomieten maken geologisch gezien deel uit van de Zuidelijke Alpen. Naast prachtige natuur, bergen en rivieren treft men hier ook op uitgebreide schaal wijnbouw aan. De hellingen van de bergen lenen zich hier uitstekend voor. De wijn is als Frizzante gemaakt. Frizzante geeft aan dat de wijn half mousserend is.

Over het wijnhuis La Gioiosa

Het familiebedrijf werd in 1971 opgericht door de familie Moretti. Dino Moretti, het hoofd heeft het bedrijf gespecialiseerd in de productie van Prosecco en mousserende wijn in 1974. Sinds 1979, wordt La Gioiosa geleid door zijn zoon Giancarlo. La Gioiosa is een van de toonaangevende wijnhuizen en uitgerust met de nieuwste technologie.

Een zeer geschikt prosecco kado. Dit 1 vaks prosecco kado: La Gioiosa - Rosato Frizzante kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

1 vaks Prosecco kado: La Gioiosa - Bianco Frizzante
1 vaks Prosecco kado

La Gioiosa - Bianco Frizzante

€ 14,95incl. BTW
Bestellen
2 vaks prosecco geschenk: La Gioiosa- Bianco & Rosato
2 vaks prosecco geschenk

La Gioiosa- Bianco & Rosato

€ 25,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven