Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sLa Gioiosa - Bianco Frizzante

1 vaks Prosecco kado: La Gioiosa - Bianco Frizzante

1 vaks Prosecco kadoLa Gioiosa - Bianco Frizzante

Dit 1 vaks Prosecco kado: La Gioiosa - Bianco Frizzante is een mousserende wijn met een frisse geur van citrusfruit en appel. De wijn heeft een weelderig zachte smaak en een fris zuurtje.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 14,95incl. BTW

Dit 1 vaks Prosecco kado: La Gioiosa - Bianco Frizzante is een mousserende wijn met een frisse geur van citrusfruit en appel. De wijn heeft een weelderig zachte smaak en een fris zuurtje. Door de beperkte hoeveelheid “mousse” is deze wijn zeer toegankelijk en makkelijk te drinken.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort 

Half mousserende wijn

Kleur

Heldere licht gele kleur

Druif 

Prosecco en andere locale varianten

Smaak 

Fijne mousse, aromatisch, daarna proeft men rijp geel fruit en tonen van amandelbloesem. In de neus vindt men bloesem en steenfruit met een lichte gisttoon.

Serveren 

Deze lichte mousse met een frisse stijl is een bijzonder plezierig aperitief en ook geschikt bij salades, vis, gevogelte, wit vlees en schelp- en schaaldieren. Zo jong mogelijk drinken en gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C.

Over de wijnstreek

Italië is een wijnland bij uitstek, van het hoge noorden tot in het diepe zuiden. De Dolomieten maken geologisch gezien deel uit van de Zuidelijke Alpen. Naast prachtige natuur, bergen en rivieren treft men hier ook op uitgebreide schaal wijnbouw aan. De hellingen van de bergen lenen zich hier uitstekend voor. De wijn is als Frizzante gemaakt. Frizzante geeft aan dat de wijn half mousserend is.

Over het wijnhuis La Gioiosa 

Het familiebedrijf werd in 1971 opgericht door de familie Moretti. Dino Moretti, het hoofd heeft het bedrijf gespecialiseerd in de productie van Prosecco en mousserende wijn in 1974. Sinds 1979, wordt La Gioiosa geleid door zijn zoon Giancarlo. La Gioiosa is een van de toonaangevende wijnhuizen en uitgerust met de nieuwste technologie.

Een zeer geschikt prosecco kado. Dit 1 vaks Prosecco kado: La Gioiosa - Bianco Frizzante kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

2 vaks prosecco geschenk: La Gioiosa- Bianco & Rosato
2 vaks prosecco geschenk

La Gioiosa- Bianco & Rosato

€ 25,95incl. BTW
Bestellen
1 vaks prosecco kado: La Gioiosa - Rosato Frizzante
1 vaks prosecco kado

La Gioiosa - Rosato Frizzante

€ 14,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven