Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sLa Gioiosa- Bianco & Rosato

2 vaks prosecco geschenk: La Gioiosa- Bianco & Rosato

2 vaks prosecco geschenkLa Gioiosa- Bianco & Rosato

Dit gecombineerd 2 vaks prosecco geschenk: La Gioiosa- Bianco & Rosato bestaat uit een mousserende witte wijn met een frisse geur van citrusfruit en appel en een Frizzante Rosato, prachtig roze van kleur en met een fijne lichte mousse.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 25,95incl. BTW

Dit gecombineerd 2 vaks prosecco geschenk: La Gioiosa- Bianco & Rosato bestaat uit 1 fles mousserende witte wijn en 1 fles mousserende rode wijn. Door de beperkte hoeveelheid “mousse” zijn deze wijnen zeer toegankelijk en makkelijk te drinken. Geschikt voor vele gelegenheden en een heerlijk prosecco geschenk!

Kenmerken van de witte wijn

Karakter

Deze wijn heeft een weelderig zachte smaak en een fris zuurtje 

Serveren

Salades, vis, gevogelte, wit vlees, schelp- & schaaldieren

Kenmerken van de rode wijn

Karakter

De Frizzante Rosato is prachtig roze van kleur en met een fijne lichte mousse. De smaak van deze wijn is heel fruitig, sappig, zacht en lekker mild. Met elementen van aardbei, frambozen, peersnoepjes en cassis

Serveren

Bijzonder plezierig aperitief en bij salades, vis, gevogelte, wit & rood vlees en kaas. Zo jong mogelijk drinken en gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C.

Over de wijnstreek

Italië is een wijnland bij uitstek, van het hoge noorden tot in het diepe zuiden. De Dolomieten maken geologisch gezien deel uit van de Zuidelijke Alpen. Naast prachtige natuur, bergen en rivieren treft men hier ook op uitgebreide schaal wijnbouw aan. De hellingen van de bergen lenen zich hier uitstekend voor. De wijn is als Frizzante gemaakt. Frizzante geeft aan dat de wijn half mousserend is.

Over het wijnhuis La Gioiosa

Het familiebedrijf werd in 1971 opgericht door de familie Moretti. Dino Moretti, het hoofd heeft het bedrijf gespecialiseerd in de productie van Prosecco en mousserende wijn in 1974. Sinds 1979, wordt La Gioiosa geleid door zijn zoon Giancarlo. La Gioiosa is een van de toonaangevende wijnhuizen en uitgerust met de nieuwste technologie.

Een zeer geschikt prosecco geschenk. Dit 2 vaks prosecco geschenk: La Gioiosa- Bianco & Rosato kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

1 vaks Prosecco kado: La Gioiosa - Bianco Frizzante
1 vaks Prosecco kado

La Gioiosa - Bianco Frizzante

€ 14,95incl. BTW
Bestellen
1 vaks prosecco kado: La Gioiosa - Rosato Frizzante
1 vaks prosecco kado

La Gioiosa - Rosato Frizzante

€ 14,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven