Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sRotari - Cuvée 28 brut 75cl

Mousserende wijn kado : Rotari - Cuvée 28 brut 75cl in geschenkverpakking

Mousserende wijn kadoRotari - Cuvée 28 brut 75cl

Mousserende wijn kado : Rotari - Cuvée 28 brut 75cl. Eén van de mooiste mousserende wijnen! Deze mousserende wijn wordt gemaakt van dezelfde druiven als champagne, Pinot Noir en Chardonnay.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 24,95incl. BTW

Mousserende wijn kado : Rotari - Cuvée 28 brut 75cl. Eén van de mooiste mousserende wijnen! Deze mousserende wijn wordt gemaakt van dezelfde druiven als champagne, Pinot Noir en Chardonnay. Deze wijn wordt geclassificeerd als "Talento". Deze benaming is in het leven geroepen als kenmerk voor Italiaanse mousserende wijn die gemaakt wordt volgens de "Methode Classique". Vanwege zijn hoge kwaliteit is deze mousserende wijn een uitstekend alternatief voor de meestal duurdere champagne.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserende wijn

Karakter

Droog, vol en harmonieus, met rijpe tonen. Een bijzondere wijn van grote klasse!

Druivensoort

90% Chardonnay, 10% Pinot Nero

Kleur

Strogeel, met een opvallende sparkling

Serveren

Prachtig als aperitief en heerlijk als begeleider van St. Jakobsschelpen in roomsaus, gebakken tong en kalfsvlees. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C.

Over het wijnhuis Rotari

In Noord-Italië in het hart van de Dolomieten ligt het wijngebied Trentino en het wijnhuis Rotari. Dit wijngebied wordt gekenmerkt door diepe valleien en hoge pieken. Er heerst een bergklimaat met een fris briesje en een goed klimaat voor Chardonnay en Pinot Noir. Een temperende invloed komt van het nabijgelegen Gardameer. Hier maakt wijnhuis Rotari zijn mousserende wijnen. Rotari maakt deze wijn volgens de méthode classique (tweede gisting op fles). Een lange lagering van 28 maanden zorgt voor de fijne mousse.

Dit mousserende wijn kado : Rotari - Cuvée 28 brut 75cl kunt u door de Slijterij aan huis op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen

 

Best verkocht

Mousserende wijn kado : Rotari - Rosé 75cl in geschenkverpakking
Mousserende wijn kado

Rotari - Rosé 75cl

€ 31,95€ 24,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven