Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sGroot Geluk Brut 75cl

Mousserende wijn kado : Groot Geluk Brut 75cl

Mousserende wijn kadoGroot Geluk Brut 75cl

Zuid Afrikaanse "champagne" ofwel Brut Methode Cap Classique wijn is een blend van 85% Sauvignon Blanc met 15% Chardonnay. Dit heerlijke mousserende wijnkado uit Zuid Afrika heeft een fris droge, middellange afdronk.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 26,95€ 22,95incl. BTW

Deze Zuid Afrikaanse "champagne" ofwel Brut Methode Cap Classique wijn is een blend van Sauvignon Blanc met Chardonnay. De vonkelwijn wordt gemaakt door wijnproducent Rietvallei.

De Groot Geluk wijnen staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit heerlijke mousserende wijnkado heeft een fijne mousse en een fris droge, middellange afdronk.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Vonkelwijn of Methode Cap Classique), wit

Druivensoort

De wijn is een blend van 85% Sauvignon Blanc, 15% Chardonnay

Karakter

De kleur is strogeel bleek. In de neus een frisse, fruitige geur met een hint van perzik en abrikoos. Dit fruit komt ook terug in de smaak. De mousse is fijn verweven in de wijn. De vonkelwijn heeft een middellange, frisse en fruitige afdronk.

Serveren

Op een temperatuur van 8-10 °C. Drink deze heerlijke bubbles als aperitief, als begeleider bij visgerechten met salades of bij een nagerecht van aardbeien met een frambozen sorbet.

Over Wijnhuis Groot Geluk

De naam Groot Geluk is ontleend aan het gevoel van vreugde van Jan van Riebeeck bij de eerste Kaapse wijnoogst in 1659. Ongeveer 350 jaar later ervaart wijnmaker Anton du Toit eveneens gevoelens van vreugde bij het drinken van zijn wijn.
De Zuid-Afrikaanse Groot Geluk wijnen komen voornamelijk uit het wijngebied Stellenbosch. De druiven voor de mousserende wijn van Groot Geluk zijn echter afkomstig uit het wijngebied Tulbagh en worden aangeleverd door een aantal verschillende druiventelers.

Een heerlijk mousserend wijnkado geven? Dit Zuid-Afrikaans vonkelwijn geschenk : Groot Geluk Brut 75 cl bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland.

 
 
Naar boven