Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

De Venoge Brut Rosé 75cl

Champagne kado: De Venoge Brut Rosé 75cl

Champagne kadoDe Venoge Brut Rosé 75cl

Champagnekado Brut Rosé van De Venoge is geproduceerd op de klassieke champagne methode. Het heeft een fijne mousse, is niet te zoet en een goede afdronk.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 47,95incl. BTW

Dit bijzondere Brut Rosé 1 vaks champagnekado van De Venoge is geproduceerd op de klassieke champagne methode met een mix van Pinot Noir rode wijn en witte wijnen gemaakt van drie druivensoorten.

De Venoge Rosé komt in een heldere glazen fles om zo zijn mooie Rosé kleur te onthullen. Het heeft een fijne mousse, is niet te zoet en een goede afdronk.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Champagne), Rosé

Druivensoort

60% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier en 20% Chardonnay

Karakter

Champagne met lichtroze kleur en fijne mousse. In de neus klein rood fruit, mineralen en licht oxidatieve tonen. In de mond rood fruit, yoghurt en mineraliteit. Niet te zoet en met een goede afdronk.

Serveren

Op een temperatuur van 8-10 °C. Perfect als aperitief op een zonnige dag, over een rode bessen nagerecht heen of bij iets meer avontuurlijks zoals gestoofde kreeft in truffel zeevruchten crème. De Venoge Rosé moet jong gedronken worden. In tegenstelling tot de meeste van De Venoge cuvees is het niet aan te raden deze rosé champagne voor een lange periode in de kelder te bewaren.

Over Wijnhuis De Venoge

Deze cuvée werd in 1864 gemaakt als een Rosé Champagne met een ongewoon fijne mousse. Het werd gedoopt "Crémant rose" en is een innovatie in Champagne van Joseph de Venoge. Het etiket toont Yvonne de Venoge, Marquise de Mun, aan tafel met haar man en roept haar waardering op voor deze bijzondere champagne.

Een bijzondere champagne geven? Dit Rosé Champagne geschenk : De Venoge Brut Rosé 75cl bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland.

 
 
Naar boven