Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sVeuve Clicquot 75 cl

Champagne kado: Veuve Clicquot 75 cl

Champagne kadoVeuve Clicquot 75 cl

Veuve Clicquot is op Moët & Chandon na de meest gedronken Brut champagne ter wereld. Mede daarom hebben wij deze champagne ook als champagne kado aan onze webshop toegevoegd. Deze verfijnde bubbels zijn een absolute aanrader voor degenen die houden van een goed glas mousserende wijn / champagne!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 63,95incl. BTW

De beroemdste mousserende wijn is ongetwijfeld champagne uit de Champagnestreek in Frankrijk. Veuve Clicquot is op Moët & Chandon na de meest gedronken Brut champagne ter wereld. Deze verfijnde bubbels zijn een absolute aanrader voor degenen die houden van een glas champagne van grote klasse! Een verrukkelijke kwaliteit dankzij het volle, krachtige en rijke karakter.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Champagne), wit

Druivensoort

De ruggengraat van de champagnes van Veuve Clicquot wordt gevormd door de pinot noir.

Karakter

Goudgeel van kleur met veel speelse koolzuurbelletjes. In de neus aangenaam wit fruit, rozijntjes, briochecake en vanille. Overvloedig en geraffineerd van smaak, een perfecte balans tussen fruitige aroma’s en rokerige tonen die het gevolg zijn van de lange rijping op fles.

Serveren

Op een temperatuur van 8-10 °C. Als aperitief en uiteraard ook als begeleider bij een diner

Over Veuve Clicquot

Er is bijna geen champagne met zo’n sterk merkbeeld als de Veuve Clicquot Brut. In Engeland spreekt men simpel van “The Yellow Label” als het gaat over de Veuve Clicquot Brut met het eigeel gekleurde etiket. Stijlvol en dwingend als de champagne zelf en al decennia lang het imago bepalend van Veuve Clicquot. Even constant als de hoogstaande kwaliteit en het fraaie, volle karakter van deze Brut Champagne.

Een zeer geschikt Champagne kado. Dit Champagne kado: Veuve Clicquot 75 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Champagne kado: Moët & Chandon Brut Impérial 75 cl
Champagne kado

Moët & Chandon Brut Impérial 75 cl

€ 58,95incl. BTW
Bestellen
Champagne kado: Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl
Champagne kado

Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

€ 79,95€ 69,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven