Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sMoët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

Champagne kado: Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

Champagne kadoMoët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

Dit champagne kado bevat één fles Moët & Chandon, Brut Rosé. Deze Rosé Champagne is afkomstig van het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld : Moët & Chandon. Deze Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl is een klassieker onder de rosé champagnes.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 79,95€ 69,95incl. BTW

De Moët & Chandon Brut Rosé is een klassieker onder de Rosé champagnes. De droge Rosé is prachtig van kleur en heeft een heerlijk expressief aroma van klein rood fruit. Zomers en verleidelijk met een soepele en volle smaakstructuur.

Een overheerlijke Champagne Rosé, wellicht nog exclusiever en feestelijker dan de gewone blanke champagne. Een ideaal cadeau dus om te geven en geschikt voor vrouwen én echte mannen!

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Champagne). Rosé

Druivensoort

De blend van de champagnes blijft strikt geheim in tegenstelling tot andere champagnehuizen. Pinot Noir in de vorm van een stille rode wijn, is op het laatste moment toegevoegd aan de champagne om hem mooi roze te kleuren.

Karakter

Een geweldige Champagne Rosé, expressief van smaak, gedomineerd door wilde aardbeien en toast in de geur.

Serveren

Op een temperatuur van 6 -8 °C. Zeer geschikt als aperitief, maar ook bij gerechten met zalm, kalfsvlees en gevogelte, en bij niet te zoete nagerechten van rood fruit.

Over Moët & Chandon

Moët & Chandon is het grootste champagnehuis ter wereld en heeft tijdens zijn 250-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd, vanwege de constante kwaliteit en terugkerende stijl. De champagne van Moët & Chandon wordt omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar. De kelders zijn gevestigd in het Franse Épernay.

Iets te vieren? U kunt Champagne kado: Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Champagne kado: Moët & Chandon Brut Impérial 75 cl
Champagne kado

Moët & Chandon Brut Impérial 75 cl

€ 58,95incl. BTW
Bestellen
Champagne kado: Veuve Clicquot 75 cl
Champagne kado

Veuve Clicquot 75 cl

€ 63,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven