Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sMoët & Chandon Brut Impérial & Brut Rosé

2 vaks Champagne kado: Moët & Chandon Brut Impérial & Brut Rosé

2 vaks Champagne kadoMoët & Chandon Brut Impérial & Brut Rosé

Een werkelijk schitterend champagnekado van Moët & Chandon, een combinatie van Brut Impérial & Brut Rosé.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 134,95incl. BTW

Een werkelijk schitterend champagnekado van Moët & Chandon, een combinatie van Brut Impérial & Brut Rosé. Het champagne cadeau bestaat uit 1 fles droge, maar ook frisse & fruitige Brut Impérial en 1 fles Brut Rosé met de verleidelijke zalmroze kleur en aroma’s van de kersen, aardbeien en frambozen. Deze champagnes behoren tot de wereldtop.

Kenmerken van Brut Impérial 75cl

Karakter

De kleur is bleekgeel. Fruitige geur, een droge smaak en een mooie fijne mousse. Het geeft een elegante en harmonieuze sensatie, een frisse volwassenheid met subtiele en fijne lijnen.

Serveren

Serveren op 6-8 °C. Heerlijk als aperitief of bij het dessert, maar ook lekker bij visgerechten als kreeft en zalm.

Kenmerken van Brut Rosé 75cl

Karakter

Eén van de beste rosé champagnes, expressief van smaak, gedomineerd door wilde aardbeien en toast in de geur. Een uitermate charmante champagne!

Serveren

Op een temperatuur van 6 -8 °C. Zeer geschikt als aperitief, maar ook bij gerechten met zalm, kalfsvlees en gevogelte, en bij niet te zoete nagerechten van rood fruit.

Over het wijnhuis Moët & Chandon

Moët & Chandon is het grootste champagnehuis ter wereld en heeft tijdens zijn 250-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd, vanwege de constante kwaliteit en terugkerende stijl. De champagne van Moët & Chandon wordt omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar. De kelders zijn gevestigd in het Franse Épernay.

Een prachtig champagne geschenk! Dit 2 vaks Champagne kado: Moët & Chandon Brut Impérial & Brut Rosé kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 
 
Naar boven