Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sMoët & Chandon Brut Impérial 75 cl

Champagne kado: Moët & Chandon Brut Impérial 75 cl

Champagne kadoMoët & Chandon Brut Impérial 75 cl

Dit champagne kado bevat één fles Moët & Chandon Brut Impérial. Deze Brut Impérial is afkomstig van het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld : Moët & Chandon. Deze brut is met grote voorsprong 's werelds meest verkochte champagne!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 58,95incl. BTW
Dit product is beperkt op voorraad

Iets te vieren? Dan is deze champagne van Moët & Chandon ideaal. Hij heeft een fruitige geur, droge smaak en een mooie fijne mousse. 

Dit champagne kado bevat één fles Moët & Chandon Brut Impérial en is afkomstig van het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld Moët & Chandon. Deze brut is met grote voorsprong 's werelds meest verkochte champagne!

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Champagne)

Druivensoort

Brut Impérial van Moët & Chandon is a gebalanceerde mix van drie druiven: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Het heeft een rijpingsperiode van minimaal 3 jaar.

Karakter

De kleur is bleekgeel met groene schaduwen. Fruitige geur, een droge smaak en een mooie fijne mousse. Het geeft een elegante en harmonieuze sensatie, een frisse volwassenheid met subtiele en fijne lijnen. 

Serveren

Serveren op 6-8 °C. Heerlijk als aperitief of bij het dessert, maar ook lekker bij visgerechten als kreeft en zalm.

Over Moët & Chandon

Moët & Chandon is het grootste champagnehuis ter wereld en heeft tijdens zijn 250-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd, vanwege de constante kwaliteit en terugkerende stijl. De champagne van Moët & Chandon wordt omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar. De kelders zijn gevestigd in het Franse Épernay.

'Impérial' verwijst naar de jarenlange voorkeur van Napoleon voor de Champagnes van Moët & Chandon. Napoleon was bevriend met Jean-Rémy Moët. Onder wiens leiding Moët & Chandon in de 19e eeuw uitgroeide tot een beroemd champagnehuis.

Een Champagne kado van grote klasse. Dit Champagne kado: Moët & Chandon Brut Impérial 75 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Champagne kado: Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl
Champagne kado

Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

€ 79,95€ 69,95incl. BTW
Bestellen
Champagne kado: Veuve Clicquot 75 cl
Champagne kado

Veuve Clicquot 75 cl

€ 63,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven