Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sXenius Reserva Cava 75cl

Cava geschenk : Xenius Reserva Cava in geschenkverpakking

Cava geschenkXenius Reserva Cava 75cl

Een cava wijnkado van hoge kwaliteit. Xenius Reserva Cava is vanwege zijn hoge kwaliteit een uitstekend alternatief voor de meestal duurdere champagne.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 16,95incl. BTW

Van hoge kwaliteit! Dit zeer voordelig geprijsde cava wijngeschenk Xenius Reserva Cava komt uit de buurt van het dorpje Sant Sadurní d’Anoia, het hartje van de Penedèsstreek aan de Middellandse Zee. De verfijnde mousse maakt het geheel tot een schitterend aperitief. Vanwege zijn hoge kwaliteit is deze mousserende wijn een uitstekend alternatief voor de meestal veel duurdere champagne.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Cava), wit

Druivensoort

Macabeo, Xarello, Parellada

Karakter

Een goed gebalanceerde Cava, lichtgeel van kleur, met veel fruit en verfrissend van smaak. Met het subtiele aroma van noten, appel en geroosterd brood. De kwaliteit is onberispelijk en zeker te vergelijken met Champagnes. De prijs/kwaliteit verhouding is voor Cava wijnen echter een heel stuk gunstiger.

Serveren

Op een temperatuur van 8-10 °C. De cava is perfect te drinken als aperitief en bij typische Middellandse Zee gerechten als Paëlla en gebakken vis.

Over Cava - mousserende Spaanse wijn

Om de naam Cava te dragen, moet de wijn minimaal 9 maanden op fles gegist hebben. Na 30 maanden rusten, ontstaat de Reserva. Dankzij deze doorgisting op fles is Cava niet te vergelijken met andere mousserende wijnen, waar vaak bubbeltjes aan worden toegevoegd.

Een scherp geprijsd Cava wijnkado geven? Dit Cava wijn geschenk: Xenius Reserva Cava 75 cl bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland.

 
 
Naar boven