Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sProyecto Cu4tro Rosé Cava 75cl

Cava geschenk : Proyecto Cu4tro Rosé Cava 75cl

Cava geschenkProyecto Cu4tro Rosé Cava 75cl

Cava Rosé wijn kado van hoge kwaliteit. Mooie kruidige uitgebalanceerde mousserende wijn.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 22,95incl. BTW

Het 1 vaks Proyecto Cu4tro Rosé Cava cadeau is een innovatieve mousserende wijn van hoge kwaliteit, gemaakt van vier speciaal geselecteerde druivensoorten. De druiven zijn afkomstig van vier verschillende wijngaarden uit een gebied met een zeer aangenaam Mediterraans klimaat.

Deze fijne bubbel met een langdurige afdronk komt in een moderne, roze fles die ook wat uitstraling betreft in het oog springt en een zeer toepasselijk cadeau zou zijn op bijvoorbeeld een baby shower!

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Cava), Rosé

Druivensoort

80% Trepat, 15% Pinot Noir, 3% Garnatxa, 2% Monatrell. De witte druiven worden voornamelijk ’s nachts geoogst, om het fruit zo fris en fruitig mogelijk in de kelders te krijgen.

Karakter

Deze rosé cava heeft heerlijke aroma`s van frambozen, aardbeien, kersen en cassis en bloemige noten. In de mond fris, licht, sappig, heel charmant en mooi fruitig. Levendig en evenwicht in de mond. Mooie kruidige uitgebalanceerde Cava.

Serveren

Op een temperatuur van 8-10 °C. Deze Proyecto Cu4tro Rosé Cava is een heerlijke frisse en fruitige mousserende wijn die je altijd en overal kunt drinken!

Over het wijnhuis Bodegas Concavins

De bodem van het gebied is rijk en uitgebalanceerd, uitermate geschikt voor wijnbouw van hoge kwaliteit. Duizend jaar geleden vestigen zich hier Cisterciënzer monniken, die zoals overal in Europa waar zij zich vestigden, wijngaarden aanlegden om te voorzien in hun wijnbehoefte. Het wijnhuis Bodegas Concavins gebruikt moderne snoeitechnieken in haar wijngaarden en controleert deze intensief en nauwkeurig. De druiven worden verwerkt met één pneumatische pers en twee horizontale persen. Voor de rijping zijn meer dan 1000 Franse-, en Amerikaanse vaten beschikbaar.

Een heerlijk Cava Rosé Kado geven? Dit Cava geschenk : Proyecto Cu4tro Rosé Cava 75 cl bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland.

 
 
Naar boven