Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sProyecto Cu4tro - Cava 75cl

Cava geschenk : Proyecto Cu4tro - Cava

Cava geschenkProyecto Cu4tro - Cava 75cl

Mooie zuivere cava met een elegante stijl. Cava geschenk : Proyecto cu4tro - Cava 75cl heeft een heerlijke mousse, in eerste instantie zijn de bubbels vrij fors maar ze blijven goed in het glas aanwezig.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 21,95incl. BTW

Mooie zuivere cava met een elegante stijl. Cava geschenk : Proyecto cu4tro - Cava heeft een heerlijke mousse. In eerste instantie zijn de bubbels vrij fors maar ze blijven goed in het glas aanwezig. De cava heeft een fruitig bouquet dat doet denken aan perziken en kweeperen. In de smaak domineren rijpe amandelen en honingmeloen, die afgerond wordt met geroosterde hazelnoten en brioche. In een moderne, zilverkleurige fles die ook wat uitstraling betreft in het oog springt.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserende wijn van hoge kwaliteit in een heel mooie fles

Karakter

Een mooie droge zuivere smaak met hinten van toast. De smaak is harmonieus, fruitig en droog. Aangename afdronk

Druivensoort

40% Macabeu, 40% Xarel-lo, 15% Parellada, 5% Chardonnay

Serveren

Aperitief, bij luxe borrelhapjes, bij zomerse visgerechten of bij een salade gecombineerd met fruit. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C. Nu op dronk, maar kan nog twee jaar bewaard worden.
Tip: Ook heerlijk met een druppel Crème de Cassis.

Over het wijnhuis Bodegas Concavins

De witte druiven worden ’s nachts van begin september tot begin oktober met de hand geoogst om het fruit zo fris en fruitig mogelijk in de kelders te krijgen. Het wijnhuis Bodegas Concavins gebruikt moderne snoeitechnieken in haar wijngaarden en controleert deze intensief en nauwkeurig. De druiven worden verwerkt met één pneumatische pers en twee horizontale persen. Voor de rijping zijn meer dan 1000 Franse-, en Amerikaanse vaten beschikbaar.

Een lekker Cava Kado geven? Dit Cava geschenk : Proyecto cu4tro Cava 75 cl bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland.

 
 
Naar boven