Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBubbels Kado'sSkaap Wines - Vonkelwyn

1 vaks bubbel kado: Skaap Wines Vonkelwyn

1 vaks bubbel kadoSkaap Wines - Vonkelwyn

Wat is er nou leuker dan een mooie fles bubbels te krijgen? Deze prachtige Vonkelwyn uit Zuid-Afrika van Skaap Wines van de Nederlandse eigenaar Dhr. Schaap is een waardig alternatief voor mooie Champagne. En de fles ziet er ook nog eens zeer mooi uit.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 36,95€ 29,95incl. BTW

Skaap wijnen

De Skaap wijnen is een uniek project van de zakenman Schaap uit Nederland. Hij richtte een bank op (BINCK) en verkocht deze na een aantal jaren voor een mooi bedrag. Zijn droom kon in vervulling gaan: Een eigen wijnhuis in Zuid-Afrika.

Schapenberg

Alsof het niet anders kon vond hij op de Schapenberg, een van de beste gebieden voor wijnbouw, een prachtige wijngaard. De zoektocht naar een goede wijnmaker werd ook positief afgerond en sinds de oogst van 2010 komen de eerste wijnen van de wijngaard.

Skaap Vonkelwyn

Een prachtig glas Vonkelwyn van Skaap Wines is nu ook toegevoegd aan de collectie. De wijn is op de traditionele manier gemaakt. De druiven Chardonnay en Pinot Noir zijn behandeld exact zoals ze dat doen in Champagne. Dit geeft een hoog niveau bubbel, die vol, rijk en tevens elegant van smaak is.

 
 
Naar boven