Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Bollinger Brut Special Cuvée 75cl

Champagne kado: Bollinger Brut Special Cuvée 75cl in een prachtige giftbox

Champagne kadoBollinger Brut Special Cuvée 75cl

Bollinger Brut Special Cuvée is een karaktervolle Champagne met enorm veel elegantie.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 49,95incl. BTW

Bollinger Brut Special Cuvée 75cl is een karaktervolle Champagne met enorm veel elegantie. Het Champagnehuis maakt voornamelijk Pinot Noir gedreven Champagnes met een relatief lange rijpingstijd. Een zeer aromatische wijn met zeer fijne belletjes.

Special Cuvee is perfect om met vrienden betekenisvolle momenten te beleven. Het is de champagne om te geven aan de mensen die we liefhebben en die van mooie dingen houden. Special Cuvee zit verpakt in een prachtige en originele giftbox.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Champagne), wit

Druivensoort

De wijn is een blend van 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Meunier.

Karakter

Een gouden kleur, onderscheidende zwarte druivensoorten. Bubbels als fluweel. In de smaak rijp fruit en kruidige aroma's. Hints van geroosterde appels, appel compote en perziken. Aan het gehemelte een subtiele combinatie van structuur, lengte en levendigheid. Peer, brioche en kruidige aroma's, noten van verse walnoot. Heel veel om te ruiken dus. Tot slot een lange afdronk.

Serveren

Op een temperatuur tussen tussen 10 - 12 °C. Bij elke vis, vooral sushi en sashimi. Zeevruchten: garnalen, rivierkreeft, gegrilde kreeft. Gevogelte en wit vlees. U kunt direct genieten van Special Cuvee of ervoor kiezen om het te laten ouderen in uw kelder.

Over Wijnhuis Bollinger

In 1911 gaf Georges Bollinger's Britse agent hem het idee voor de naam Special Cuvee, "special" wordt geschreven op de Engelse manier, zonder accent. Bollinger is voor velen nog steeds bekend als de James Bond Champagne. Lees meer over de Champagne van Bollinger.

Een feestelijke champagne geven? Dit stijlvolle Champagne geschenk : Bollinger Brut Special Cuvée 75cl in een prachtige giftbox bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland. 

 
 
Naar boven