Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBruiloft cadeau

Kies voor een 2-vaks pakket

Weet je niet zeker van welke wijn het bruidspaar van houdt? Het is dan aan te raden om voor een bruiloft cadeau twee flessen wijn te kiezen, bijvoorbeeld 1 rood en 1 witte wijn. Zo bent u er zeker van dat zowel de bruid als bruidegom ervan kan genieten. Vergeet ook niet een kaartje met uw gelukwensen voor het bruidspaar toe te voegen. Daarmee maak je van een mooi flesje wijn behalve een lekker, ook een persoonlijk en uniek bruiloft cadeau waarmee je elke bruidspaar zult verrassen!

Verras ook je geliefde met een romantisch mousserend wijnpakket cadeau

Uit recent onderzoek is gebleken dat vrouwen vier keer meer kans maken om gelukkig te zijn, als ze minstens één keer per week met hun partner op de bank een fles wijn opentrekken om een glaasje te drinken. Mannen maken in dit geval drie keer zoveel kans op gelukkig zijn. Het bleek dat hoe vaker u af een toe een glaasje wijn drinkt met uw partner, hoe groter de kans op een gelukkige relatie is. Reden temeer om uw geliefde regelmatig te verrassen met een heerlijk wijn- of champagne cadeau uit onze wijnpakket cadeauwinkel. Maak het romantische cadeau compleet door op een kaartje een lieve tekst te schrijven.

Kies de bezorgdatum voor het bruiloft cadeau

Wij verpakken het bruiloft cadeau in een houten wijnkistje. Een kartonnen verzenddoos zorgt dat het cadeau niet beschadigd tijdens het transport en zo goed en veilig wordt afgeleverd. In combinatie met het mooie 1- of 2-vaks houten kistje heeft u een bijzonder stijlvol bruiloft cadeau!

Bestel uw bruiloft cadeau online voor 16.00 uur, dan heeft u of de ontvanger het de volgende dag al in huis. Als u graag vooruit wilt plannen, bestel dan het bruiloft cadeau ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw bruiloft cadeaus worden bezorgd. Zo bent u nooit te laat, want wij zorgen voor de rest.

Bruiloft cadeau

Binnenkort een bruiloft en is de ontvanger een echte wijnliefhebber? Verras het bruidspaar met een heerlijk wijnpakket in geschenkverpakking. Voor een heerlijk en stijlvol bruiloft cadeau bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Wijnpakketten-Kopen.nl vindt u de mooiste wijnpakketten uit acht verschillende landen, Argentinië , Australië, Chili, Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid-Afrika en Verenigde Staten en in verschillende combinaties en diverse prijsklassen. Een perfect bruiloft cadeau!

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven