Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Brouwerij de Molen Bierpakket

Brouwerij de Molen Bierpakket

BiercadeauBrouwerij de Molen Bierpakket

Een bierpakket voor de echte liefhebber is deze verzameling van 6 flesjes bier van Brouwerij de Molen. Een brouwerij uit Bodegraven waar ze op een fantastische manier heel veel verschillende stijlen bier weten te maken. De bieren zijn opvallend qua smaak, maar ook de namen van de bieren zijn erg leuk: Huis & Kisses, Vuur & Vlam en Heksen & Trollen.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 26,95€ 24,50incl. BTW

Heksen & Trollen 

Heksen & Trollen is een Saison, een oude Belgische en Noord-Franse bierstijl. Bij hoge temperaturen gefermenteerd om het pittig en verfrissend te maken. Veel citrus in de smaak, maar met een bittere afdronk.

Hugs & Kisses 

De Molen Hugs & Kisses is een verantwoorde keuze. Een IPA-achtig bier met hoppig karakter maar met slechts 3,5% alcohol.

Hamer & Sikkel 

Hamer & Sikkel van Brouwerij de Molen is een Porter. Dit mooie bier heeft een laag alcoholpercentage (5,2%) waardoor het makkelijk drinkbaar is. Dit donkere bier heeft heerlijke aroma's van koffie, chocolade, koffie en hout. De afdronk heeft een intense bitterheid waar nog lang van nagenoten kan worden. Drink deze Porter bij een temperatuur van acht graden Celsius. Drink dit mooie bier bij vette vis, vleesgerechten of verschillende soorten kazen. 

Hop & Liefde 

Hop & Liefde – De brouwers van de Molen hebben een grote liefde voor hop. En een van hun favorieten is de Citra hop. Deze wordt na de vergisting toegevoegd, wat zorgt voor verfrissende citrus tonen in de smaak. Een makkelijk drinkbaar bier met toch heel veel smaak. Dat is Hop & Liefde.

Vuur & Vlam 

De Vuur & Vlam is een zwaar gehopte India Pale Ale met een bloemig, fruitige neus. Vuur & Vlam heeft een fruitig en granig palet welke gebalanceerd eindigt in een bittere en droge afdronk.

Op & Top 

Brouwerij de Molen OP & Top is een bijzonder bier dat makkelijk te drinken is, de bitter van hop en het zoete van mout maken het bier erg fijn van smaak. Het is een prima dorstlesser en een alternatief voor een pilsener. Dit bier heeft een alcoholpercentage van 4,5% en is het lekkerste om te drinken bij een temperatuur van zeven graden Celsius. Heerlijk om te drinken bij salades, gevogelte, vis of jonge kazen. 

 
 
Naar boven