Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBiergeschenkenBrouwerij Bruut Bierpakket

Brouwerij Bruut Bierpakket

BiercadeauBrouwerij Bruut Bierpakket

Dit is echt een zeer fraai biergeschenk van brouwerij Bruut uit Amsterdam. Speciaal voor dit cadeau zijn vier van de beste biertjes geselecteerd door de brouwerij. Een mooie exclusieve verpakking er omheen maakt dit bierpakket helemaal af. Geef dit mooie biercadeau aan iedere bierliefhebber. Vooral door de kleinschalige productie zie je deze kwaliteitsbieren niet in elke winkel op de hoek.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 16,95incl. BTW
Dit product is helaas niet op voorraad

Brouwerij Bruut

De Amsterdamse bierbrouwerij Bruut is opgericht in 2014. Je kunt ze kennen van bieren als Eigenweiss, Gajes, Lazarus en Saison Bruut bijvoorbeeld.

Alles draait hier om balans en niet zozeer om een grootschalige productie. Grenzeloos enthousiasme en passie voor speciaalbier staan voorop in de bedrijfsvoering van Bruut bier.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en aandacht, dat is volgens eigenaren Sander en Ward dé manier om goed bier te brouwen. Zij vinden dat bier de gelegenheid moet krijgen om op natuurlijke wijze te evolueren in smaak. Alle recepturen worden daarom zonder haast gebrouwen, zonder toevoegingen en met respect voor de natuurlijke rijpings- en verouderingsprocessen. Daarnaast brouwen zij het liefst met biologisch geteelde granen die zoveel mogelijk van agrariërs uit de nabije omgeving gekocht worden. De brouwerij in Amsterdam voorziet in de toekomst ook in eigen energie, opgewekt op eigen dak of elders, en zal nagenoeg geen emissie noch afval kennen. lees verder

 
 
Naar boven