Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeBedankjes

Een wijnpakket als bedankje

Een wijnpakket is een leuk cadeau dat zeker bij de wijnliefhebber erg in de smaak zal vallen en ook de gematigde wijn drinker blij zal verrassen. Een dergelijk bedankje is echter wat minder persoonlijk dan een kaartje waarop u de ontvanger in eigen woorden bedankt voor de goede daad.

Een persoonlijk bedankje?!

De Slijterij aan Huis begrijpt dat u graag uw helpende hand op een leuke manier zou willen bedanken maar misschien geen tijd heeft verschillende winkels te bezoeken om een leuk en persoonlijk geschenk samen te stellen. Online een wijnpakket bestellen is dan natuurlijk handig en bij ons hoeft niet meer naar de winkel voor een leuk kaartje voor bij het bedankje.

Bij De Slijterij aan Huis heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk wenskaartje aan het bedankje toe te voegen. Hierop kunt u in eigen woorden een bedankje schrijven die vervolgens wordt toegevoegd aan het wijnpakket. U kunt dus zelf online een wijnpakket samenstellen en een tekst doorgeven bij het bestellen. Deze tekst wordt op een mooi kaartje afgedrukt en op het wijnpakket gelegd. De ontvanger van het bedankje zal dus eerst uw dankbare woorden lezen en daarna genieten van de heerlijke wijn, of deze bewaren om samen met u te nuttigen.

Uw bedankje bezorgd

Het is bij ons uiteraard mogelijk het bedankje te laten bezorgen. Dit hoeft dus niet dat van u te zijn, het bedankje kan ook rechtstreeks bij degene die u wilt bedanken aan de deur worden bezorgd. Het versturen van een leuk en persoonlijk bedankje wordt zo wel erg eenvoudig. U heeft dus eigenlijk geen excuus meer om geen bedankje te sturen aan diegene die u zo goed geholpen heeft.

Bedankjes

Het geven van een bedankje voor de gekregen hulp is altijd een attent gebaar dat zeker met veel enthousiasme zal worden ontvangen. Zo’n bedankje is een kleine moeite maar wordt vaak erg gewaardeerd, zeker als het om een persoonlijk wijnpakket gaat. U laat iemand hiermee weten deze persoon te waarderen en dat u het belangrijk vindt iets voor hem of haar terug te doen.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven